Live : Το επίσημο φοιτητικό περιοδικό! Back to '90s με μια πολύ όμορφη ιστορία !!!!


Μια παρέα, όπως αναφέρει ο τίτλος, μια ζωντανή (live) παρέα φοιτητών από τα μακρινά πλέον ‘90s. Δεν υπήρχαν ενδοιασμοί και φοβίες, 
- τι ήθελαν
- να κάνουν κάτι μοναδικό! 
Κάτι που θα ξεχώριζε και θα συζητιόταν σε όλη τη φοιτητική κοινότητα της εποχής! Η ιδέα ήρθε, άρεσε και από την επόμενη κιόλας μέρα η παρέα αυτή, ήταν εκδότες του επίσημου φοιτητικού περιοδικού “Live”. 
- Επίσημου; 
- πως έλαβε τέτοιο τίτλο και ιδιότητα; 
- δεν έλαβε … ήταν επίσημο γιατί ήταν γνήσιο .. γνήσια παρέα, γνήσια συναισθήματα, γνήσια και ουσιαστική φιλία !!! αυτά τα χαρακτηριστικά διαμόρφωσαν με αγάπη ένα περιοδικό, το οποίο μοιραζόταν δωρεάν σε όλους τους φοιτητές και τα πανεπιστήμια της Αθήνας, από το 1998 μέχρι και το 2007, σχεδόν μια δεκαετία !!!!

Επαναλαμβάνω, «δεν υπήρχαν ενδοιασμοί και φοβίες» η παρέα αποφάσιζε ότι θέλει να πάρει συνέντευξη από κάποιο μεγάλο όνομα της εποχής; απλά πήγαινε και το έκανε … χωρίς πολλές πολλές επισημότητες !!! Έπρεπε να βγουν χρήματα … ως παρέα λοιπόν «ενοχλούσε» όλη την αγορά, μέρα και νύχτα !!! Τα αποτελέσματα … εκπληκτικά!

Κώστας Μακεδόνας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Τζίμης Πανούσης, Αδελφοί Κατσιμίχα, Αντώνης Ρέμος, Πύρος Δήμας, Πυξ Λαξ, Γιώργος Πολυχρονίου, Σάκης Ρουβάς, Νίκος Ζερβός, Δούκισσα Νομικού και πόσοι άλλοι φιλοξενήθηκαν με συνεντεύξεις στις σελίδες του περιοδικού. 

- Ποιος έγραφε τα άρθρα
- η «παρέα» 
- ποιος έκλεινες τις διαφημίσεις του περιοδικού
- η «παρέα» 
- και τέλος, ποιος μοίραζε το περιοδικό χέρι με χέρι στους φοιτητές
- Μα φυσικά, η ίδια «παρέα»…..


Καφετέριες, φοιτητικά στέκια, μπαρ και εστιατόρια, είχαν όλοι την διάθεση να διαφημιστούν σε εκείνο το «μοναδικό» φοιτητικό περιοδικό, καθώς αντιλαμβάνονταν τη δυναμική που κρυβόταν μέσα του, η οποία ήταν αποτέλεσμα του αυθορμητισμού και της ορμής, τίνος βεβαίως ; 
- Μα φυσικά της ίδιας παρέας!!! 
- Με χαμόγελα αντιδρούσαν πάντα στην «ατάκα» μας, «καλησπέρα, ήρθαμε να σας πάρουμε λεφτά !!!» 

Ο κάθε ένας από την «παρέα» έκανε αυτό που νόμιζε, ότι κατάφερνε καλύτερα! Δεν υπήρξαν προστριβές, ενώ κάθε επιτυχία, γιορταζόταν δεόντως …. Οι αποτυχίες, απλά έμπαιναν στη λήθη …. Σαν να μην είχαν συμβεί ποτέ!!!

Η παρέα υπάρχει ακόμα και είναι «ΠΑΡΕΑ»! Ο κάθε ένας χάραξε την δική του επαγγελματική πορεία, πάντα όμως παραμένει εκείνος ο «επιχειρηματίας - εκδότης» που κυκλοφόρησε το περιοδικό «LIVE» στους φοιτητές της δεκαετίας του ’90.

Ο ΑΣΜΟΔΑΙΟΣ, σίγουρα εμπεριέχει λίγο από την νοσταλγία αυτής της πολύ όμορφης ιστορίας !

Αν τύχει και κάποιοι απο εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο, είχατε πάρει τότε το περιοδικό, αφήστε μου ένα σχόλιο - έτσι για το "ωραίο" της ιστορίας!!!!
** Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό απο διάφορες σελίδες και τεύχη του περιοδικού!

Με την αγάπη που ξέρετε! Ian 





















Σχόλια